Thuis

Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd certificaten
China Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
u voorziet ons van goed kwaliteitsproduct en de superieure dienst. wij getuigden de verbetering en de ontwikkeling van uw bedrijf, telkens als wij om het even welke reqirement hebben, zal u uw beste proberen om ons tevreden te maken. dank voor uw samenwerking.

—— Andrew

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Nu hebben wij totaal vier productielijnen, met inbegrip van SBS gewijzigde bitumineuze waterdichte membraanproductielijn, asfaltdakwerk gevoelde productielijn op papier, ENGELSE standaardunderlayment van het asfaltdakwerk, en polyethyleen en polypropyleen waterdichte membraanproductie.  Vooral wijzigde SBS bitumineuze waterdichte membraanproductielijn, is het de meest geavanceerde binnenlandse productielijn en in het buitenland, verbeterde het zeer onze productiecapaciteit en drukte onze kosten tijdens productieproces.

  Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd fabriek productielijn 0Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd fabriek productielijn 1Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd fabriek productielijn 2Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

  Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Productielijn:

   

  Wij zijn één van de hoogste fabrieken in China met volledige automatische productielijn. Maandelijkse productiecapaciteit van 60.000 broodjes. Al onze producten zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

   

  Geavanceerd technische steun:

   

  Wij hebben een R&D-team, dat alle leden tien jaar ervarings in zich het onderzoeken en het ontwikkelen van het waterdicht maken van gebied hebben, wij aandringen bij onafhankelijke innovatie en de ontwikkeling.

   

Contactgegevens
Cangzhou Jiansheng Building Waterproof Material Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Angela

Tel.: 008615511775265

Fax: 86-317-8661899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)